Selecteer een pagina

Welkom in onze veelzijdige ruimte bij Earthsmiles!

Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert voor een kleinere groep mensen of een grootschalig evenement plant voor een volle zaal, onze ruimte is er om aan jouw behoeften te voldoen.

Flexibele Capaciteit

Onze zaal biedt plaats aan maximaal 150 mensen, waardoor het perfect is voor allerlei soorten evenementen, van workshops en lezingen tot conferenties en seminars. Of je nu een kleine groep wilt inspireren of een groot publiek wilt aanspreken, bij Earthsmiles ben je aan het juiste adres.

Bezielde Sfeer

Naast onze zaal hebben we een gezellig social café dat we delen met twee andere organisaties. Hier kun je genieten van een ontspannen sfeer, lunchen en gebruikmaken van koffie en thee. Je bent ook van harte welkom om je eigen eten en drinken mee te nemen. Ook bevindt Theo’s Catering zich naast ons pand en zij kunnen lunch- en dinerservices verzorgen voor je evenement.

Meer Informatie

Voor meer informatie over extra mogelijkheden en prijzen kun je contact opnemen met Jan of Baukelien. Bel gerust om je wensen te bespreken en wij staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijk evenement bij Earthsmiles.

Onze gasten

Tot nu toe boden wij ruimte voor bewustzijnsactiviteiten aan:

Holistico
Intentief
Inspiradiance
Praktijk Zonlicht
Society 4.0
Mens 4.0
Agenda 2029
Keuze Vrij Bij Mij
Woest
Subtiel Design

Pas jij hier ook tussen?

Ohmm
Het Gezondheidscoöperatief
Briony Vanden Bussche
Roy Martina
Allin1 Health
Business Network Internationaal
Ceecenter
Innovatieversnellers
E-regie

 

 

Contactgegevens

Locatie:
Zuiderhavenweg 6, Tiel

Telefoon:
Baukelien: 06-41 196096
Jan: 06-43402252

Email:
stichtingearthsmiles@proton.me